Proizvodi


Kabelski spojni pribor

Kabelski spojni pribor namijenjen je za spajanje i završavanje vodiča energetskih kabela postupcima šesterokutnog prešanja (DIN) ili vijčanim spojevima, za nazivne napone do 20,8/36(42)kV. Primjenjiv je za spajanje Al, Cu ili Al/Cu vodiča okruglih ili sektorski oblikovanih, višežičnih ili jednožičnih.

saznaj više...

Oprema za NN nadzemne mreže

Namijenjena je za spajanje i ovješenje NN neizoliranih nadzemnih mreža ili NN nadzemnih mreža s izoliranim vodičima u snopu.

saznaj više...

Oprema za SN nadzemne mreže

Oprema za SN (10, 20 i 35 kV) neizolirane nadzemne mreže, koristi se za ovješenje i spajanje Al, Cu ili Al/Če vodiča kod izgradnje i održavanja istih. Proizvodni asortiman uključuje i izolatorske lance s kompletnom opremom za njihovo slaganje.

saznaj više...

Rastavljači i rastavne sklopke

Rastavljači i rastavne sklopke koje proizvodimo u suradnji s firmom ABB namijenjene su za vidljivo odvajanje strujnih krugova napona 24 i 35 kV. Modularne su izvedbe te su prilagođeni ugradnji na betonske, drvene ili čelično rešetkaste stupove. Omogućavaju ugradnju motornog pogona te daljinsko upravljanje istim iz dispečerskog centra.

saznaj više...

Kabelski izolacijski pribor

U suradnji s firmom TYCO Electronics Raychem iz njihovih originalnih komponenti proizvodimo kabelski izolacijski pribor za kabele napona 0'6/1 (1,2) kV. Osim standardnih kabelskih spojnica i završetaka izrađujemo pribor prema potrebama krajnjih korisnika (HŽ, Hrvatske ceste, zračne luke, brodogradnja). Također smo u mogućnosti isporučiti toploskupljajući kabelski pribor u komponentama.

saznaj više...

Izolatorski lanci

Izolatorski lanci 10-35 kV (KATALOG 6.1) su namijenjeni za zatezno ili nosivo ovješenje SN nadzemnih vodova (neizoliranih ili poluizoliranih). U katalogu su obuhvaćena najčešće korištena rješenja u elektrodistibucijskim mrežama. Za štapne izolatore u svim lancima su korišteni kompozitni izolatori proizvodnje TE Connectivity.

saznaj više...