ZapošljAvamo

METAL PRODUCT pouzdan je poslodavac i odlično mjesto za rad gdje možete učiti, napredovati i graditi vlastitu karijeru. Kontinuirano tražimo talentirane i motivirane zaposlenike da se priključe našem proizvodnom ili rukovodećem timu i pokažu svoje znanje i vještine. Kako s poslovnim partnerima, tako i sa zaposlenicima pokušavamo izgraditi dugoročni odnos. Dokaz tome je i činjenica da zaposlenici prosječno rade u METAL PRODUCTU 9 godina, dok zaposlenik s najdužim stažem dio je METAL PRODUCT tima već 42 godine. Osim mogućnosti stjecanja znanja na širokom spektru naših tehnologija i od iskusnih inženjera, komercijalista i ekonomista, nudimo i mogućnost napredovanja u skladu s ambicijama i rezultatima.

Zadovoljstvo naših kupaca nam je uvijek na prvom mjestu, kvaliteti pristupamo bez kompromisa i konstantno tražimo nove načine unapređenja proizvodnje i proizvodnih procesa. Takva politika omogućila nam je uspješno poslovanje već 50 godina i suradnju s najvećim poduzećima u našoj industriji na globalnom i domaćem tržištu.

Ako se slažete s našom politikom i načinom poslovanja, pozivamo Vas da postanete dio METAL PRODUCTA i tima od 220 ljudi kako bi zajedno izgradili bolju budućnost.

Ako ste zainteresirani za neka od ispod navedenih zanimanja pošaljite zamolbu i životopis na: info@metal-product.hr ili Metal product d.o.o., Đačka 70, Odra, 10020 Zagreb

Trenutno otvoreni natječaji: