Naši partneri

Metal Product je tijekom svojih 50 godina rada surađivao i isporučivao robu mnogim poduzećima u zemlji i inozemstvu.

Svakako je naš najznačajniji i najveći dugogodišnji kupac HEP (Hrvatska elektroprivreda), jedan od najvećih pravnih subjekata. S obzirom da je najveći dio našeg proizvodnog programa upravo namijenjen elektro-distribucijama gdje je glavni korisnik elektroprivreda, osim na tržište Hrvatske, elektro opremu isporučujemo i za ostale države u Europi, kao što su Bosna i Hercegovina, Slovenija, Crna Gora, Makedonija, Mađarska, Njemačka i Austrija.

Metal Product već duži niz godina surađuje s dvije vrlo poznate i jake svjetske korporacije – ABB iz Finske na poslovima proizvodnje i sastavljanja rastavljača srednjeg napona, namijenjenog prvenstveno domaćem tržištu, te s TE Connectivity iz Njemačke na poslovima izrade kabelskog pribora za energetsku mrežu napona do 1 kV. Tijekom 20 godina suradnja se razvila na način da za domaće tržište imamo ugovor o local kitting partnerstvu, koje se odnosi na sastavljanje, pakiranje i prodaju toploskupljajućeg pribora napona do 1 kV, a u našim proizvodnim pogonima proizvodimo oko 120 proizvoda koje firma TE Connectivity plasira svojim partnerima u Europi i u svijetu.

Iznimna, beskompromisna kvaliteta, u koju ulažemo od samih početaka te pouzdanost Metal Producta kao dugoročnog partnera dovela je do značajnog povećanja obujma proizvodnje i novih partnerskih ugovora s poduzećima Mosdorfer, Pfisterer i WAM Group Italija te proširenja partnerstva s TE Connectivity u 2014. godini. Spomenute nove i proširene, postojeće suradnje, dovele su do značajnog povećanja izvoza u 2014. u odnosu na 2013. godinu za 200%.

U 2012. godini, u suradnji s tvrtkama Energy plus i Data link razvili smo novi proizvod - aluminijska kućišta za LED lampe. Radi se o projektu visoko efikasne LED rasvjete s inteligentnim upravljanjem za industrijske pogone, ustanove, aerodrome, hale, skladišta i sl.

Tijekom godina naša je referentna lista rasla, a u nastavku navodimo nekoliko najvažnijih partnera: