Metal Product imenovan kao jedno od najboljih europskih poduzeća i uvršten na popis poduzeća na koje treba obratiti pažnju pod nazivom "Ones to Watch"

06.08.2019

Metal Product imenovan je poduzećem u Europi na koje treba obratiti pažnju „One to Watch“ na popisu poslovne izvrsnosti koji je objavila European Business Awards (Europske poslovne nagrade), jedno od najvećih i najdugovječnijih poslovnih natjecanja na svijetu.

European Business Awards jedne su od najvećih i najprestižnijih međunarodnih i međusektorskih poslovnih natjecanja na svijetu. Njegova je osnovna svrha podržati i razviti snažniju, uspješniju, inovativniju i etičniju poslovnu zajednicu u Europi, jer vjeruje da tvrtke igraju ključnu ulogu u rješavanju glavnih problema s kojima se suočavaju širom svijeta. European Business Awards su sada u 12. Godini održavanja, a prošle godine su brojile preko 111.000 poduzeća iz 34 zemlje.

Metal Product odabran je jer pokazuje izuzetno postignuće u jednoj od 18 kategorija Europskih poslovnih nagrada i odražava temeljne vrijednosti programa u inovacijama, uspjehu i etičnosti.

Popis poduzeća na listi "Ones to Watch" za 33 zemlje diljem Europe možete pronaći na www.businessawardseurope.com.

Adrian Tripp, CEO European Business Awards, rekao je: "Tvrtke odabrane kao "Ones to Watch" najinspirativnije su, najuspješnije i najdinamičnije u Europi"

Nastavio je: „Talent i upornost ovih poduzeća stvara radna mjesta i pokreće prosperitet Europe. Ova lista izvrsnosti "Ones to Watch" mjerilo je uspjeha za ostatak europske poslovne zajednice."

Metal Product je ušao u završni krug natjecanja u jednoj od 18 kategorija europskih nagrada, koje će biti objavljene na završnoj svečanosti, koja će se održati u prosincu u Varšavi.

Ponosni smo što smo prepoznati kao jedno od uspješnih poduzeća i nastavit ćemo svoj rast i razvoj kako bismo dostigli svoj potencijal i ostvarili svoju viziju.

One to Watch EBA 2019

European Business Awards