METAL PRODUCT PROGLAŠEN NACIONALNIM POBJEDNIKOM

02.10.2019

EBA winner 2019

Metal Product proglašen najboljim poduzećem u Hrvatskoj u svojoj kategoriji u prestižnom europskom natjecanju European Business Awards.

Zagreb – 2.10.2019. Metal Product proglašen je „Nacionalnim pobjednikom“ kao najbolje poduzeće u svojoj kategoriji u sklopu European Business Awards 2019., jednog od najvećih svjetskih poslovnih natjecanja.

Metal Product Izabran je među čak 2.753 tvrtke koje su proglašene "Ones to Watch" (poduzeće na koje treba obratiti pozornost) na popisu poslovne izvrsnosti objavljenog u srpnju 2019. Kao nacionalnog pobjednika za Republiku Hrvatsku, izabralo ga je Vijeće neovisnih sudaca, kojeg tvore poslovni ljudi, političari i znanstvenici. Najbolje je poduzeće u Hrvatskoj u kategoriji nagrada “Europski poduzetnik godine”. Metal Product će 3. i 4. prosinca 2019. u Varšavi, glavnom gradu Poljske predstavljati Hrvatsku u posljednjoj fazi natjecanja u svojoj kategoriji.

Metal Product obiteljska je proizvodna tvrtka specijalizirana za obradu metala. Naša osnovna djelatnost je proizvodnja opreme za energetski sektor, ali kroz širenje ušli smo i u nove industrije. Mi smo međunarodno orijentirana tvrtka s više od 80% prihoda od inozemnih partnera s kojima surađujemo više od 25 godina. Tijekom proteklih 5 godina Metal Product je uložio značajna sredstva u širenje proizvodnih kapaciteta i uvođenje novih tehnologija. Ima 230 zaposlenika koji rade na dvije lokacije, u Odri kraj Zagreba i Brezničkom Humu kraj Novog Marofa.

Ovom prigodom, Adrian Tripp, predsjednik Uprave European Business Awards, rekao je: „Ovo je značajno postignuće i Metal Product je izvanredan lider na svom području. Biti izabran za nacionalnog pobjednika znači da pokazujete veliku inovativnost, etičnost i uspjeh te ste jedno od najboljih poduzeća u Europi. Želimo Metal Productu puno sreće u finalnom krugu natjecanja."

Osim sudjelovanja u završnom krugu natjecanja u Varšavi, 3. i 4. prosinca Metal Product će, nazočiti summitu o poslovnim pitanjima, te ceremoniji proglašenja pobjednika ukupnih kategorija za European Business Awards 2019. godine.

Te nagrade imaju svrhu podržati razvoj jače i uspješnije poslovne zajednice u cijeloj Europi. Ove je godine u natjecanje ušlo više od 120.000 poduzeća iz 33 europske zemlje. Glavni sponzori i partneri su Inflexion, Germany Trade & Invest i Cision PR Newswire.

“Izuzetno smo ponosni što smo osvojili titulu najboljeg poduzeća u Hrvatskoj u našoj kategoriji. Biti nagrađen i priznat od ovakve ugledne institucije u natjecanju u kojem je sudjelovalo toliko uspješnih poduzeća je velika čast i motivira nas za postizanje budućeg uspjeha. Radujemo se sudjelovanju u finalnoj fazi natjecanja u Varšavi.” rekao je osnivač Metal Producta Stjepan Šafran, koji će preuzeti nagradu European Business Awards – Nacionalni pobjednik.

Download zona:

EBA National Winner logo
EBA logo
Metal Product logo
Metal Product logo

PDF dokument