Statusne i organizacijske promjene u Metal Productu

22.12.2020

Na kraju ove poslovne godine, koja je bila izuzetno specifična po svim događajima, posebno što je godina COVID-a, želimo Vas obavijestiti o statusnim i organizacijskim promjenama koje smo proveli u Metal Productu za koje vjerujemo da će biti temelj za još bolju budućnost.

Za nas će ova godina biti povijesna jer smo upravo u ovim trenucima završetka godine pristupili reorganizaciji našeg poduzeća. Nakon 53 godine uspješnog poslovanja, došao je trenutak da se Metal Product od obrtničke radionice transformira u pravo poduzeće s modernim i efikasnijim načinom vođenja po načelima korporativnog upravljanja. Počeli smo iz obrtničke radionice 1967. godine i dostigli nivo respektabilnog poduzeća prepoznatog i priznatog na domaćem i inozemnom tržištu s 240 zaposlenih. Reorganizacijom završen je proces koji traje nekoliko godina, u pripremi novog modela poslovanja te vjerujemo da je to temelj budućeg napretka, novih projekata i novih ideja. Kao početak ove vrste upravljanja, g. Stjepan Šafran se povukao s mjesta predsjednika uprave Metal Producta te je prošli tjedan osnovan nadzorni odbor koji je imenovao novu upravu.

Novi nadzorni odbor Metal Producta čine Stjepan Šafran, kao predsjednik nadzornog odbora, prof.dr.sc. Mladen Vedriš kao potpredsjednik nadzornog odbora te mr.sc. Marko Delić kao član nadzornog odbora. Na jučerašnjoj sjednici nadzornog odbora, imenovana je i nova uprava Metal Producta koju čine dipl.ing. Igor Vrdoljak kao predsjednik uprave, te članovi uprave mr.sc. Barbara Vuković i dr. Josip Tržec.

Nadzorni odbor Metal Producta
Nadzorni odbor Metal Producta

Uprava Metal Producta
Uprava Metal Producta

S novom organizacijskom i upravljačkom strukturom, očekujemo suvremeniji pristup poslovanju, uvođenje modernih tehnologija, jači razvoj vlastitih proizvoda i osvajanje novih tržišta te smo uvjereni da će čvrsti temelji na kojima stoji Metal Product biti osnova za održivo uspješno poslovanje u budućnosti.