Metal Product ima novog direktora

01.06.2019

Igor Vrdoljak od 1.6.2019. novi je zaposlenik Metal Producta na poziciji direktora društva s osnovnom zadaćom da se provede već započeti proces transformacije kompanije iz uspješnog obrta u samoodrživu i uspješnu srednje veliku tvrtku.

new ceo

Gospodin Vrdoljak rođen je 1971. godine u Sarajevu, BiH. Školovanje iz područja strojarstva započeo je u BiH te nastavio u Hrvatskoj, gdje je stekao diplomu diplomiranog inženjera na Fakultetu strojarstva i brodogradnje u Zagrebu.

Tijekom svog radnog staža 16 godina proveo je u automobilskoj industriji u poduzeću AD Plastik na pozicijama konstruktora, tehničkog direktora i generalnog direktora pretežito radeći na lokacijama u Ruskoj Federaciji. Tamo je stekao značajno profesionalno iskustvo u vođenju proizvodnih poduzeća i pogona u skladu sa zahtjevima ISO/TS 16949, ANPQP i PPAP standardima s korištenjem standardnih alata u automobilskoj industriji.

Prije dvije godine postavljen je za člana Uprave zaduženog za proizvodnju u Dalekovod Proizvodnji, a posljednjih 6 mjeseci proveo je na mjestu Predsjednika Uprave.

Već iz njegovog kratkog životopisa vidi se da je Metal Product dolaskom g. Vrdoljaka dobio kvalitetnog i iskusnog direktora koji će svojim iskustvom i znanjem dugoročno unaprijediti poslovanje tvrtke.