Stjepan Šafran dobitnik je nagrade za životno djelo Varaždinske županije

08.09.2020.

Šafran VŽ nagrada

U okviru obilježavanja Dana Varaždinske županije, 8. rujna, na blagdan Male Gospe, održana je svečana sjednica Županijske skupštine.

Domaćin, varaždinski župan Radimir Čačić, ugostio je u atriju Županijske palače predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića i predsjednika Vlade Andreja Plenkovića, uz velik broj saborskih zastupnika, župana susjednih županija te ostalih dužnosnika.

Na svečanoj sjednici uručene su nagrade Varaždinske županije u 2020. godini. Naime, Županijska skupština Varaždinske županije na sjednici održanoj još 9. srpnja donijela je Odluku o javnim priznanjima u 2020. godini, kojom je dodijelila nagrade zaslužnim građanima i pravnim osobama.

Nagradu za životno djelo ove je godine primio ugledni gospodarstvenik Stjepan Šafran, koji je svojim radom, 50-godišnjim poslovnim iskustvom dao trajan doprinos unaprjeđenju metalne struke, gospodarstva i promidžbi Varaždinske županije.

Kako se nagrada, osim diplome i kovanice, sastoji od financijskog dijela, dobivena financijska sredstva g. Stjepan Šafran donirao je Igraonici-Dječjem Vrtiću Čarobna šuma iz Brezničkog Huma.

Linkovi s objavama:

Predsjednica predaje nagradu Predsjednica predaje nagradu